IMG 5451 1680 480 2

Ingrid Langendam

Mijn naam is Ingrid Langendam.Ingrid Langedam 250

Dieren zijn altijd belangrijk geweest in mijn leven. Ik moest ook echt naar de “Tuinbouwschool”, nu wel bekend als “Het Wellantcollege”, want daar had je “dierenles”. Daarna ben ik naar het Groenhorst College in Barneveld gegaan. Helaas heb ik de opleiding nooit volledig afgerond. Uiteindelijk ben ik management assistent geworden. Heel wat anders, maar wel erg leuk!

Wij hadden altijd katten bij ons thuis. En ik reed al honderd jaar paard. Ons eerste hondje kregen we pas in 2004. Meneer Max, een West Highland White Terriër, echt mijn grote vriend! In 2010 zijn we bij de AHC gaan trainen, maar na een jaar apporteren kon ik zelf achter de dummy’s aan. Ik heb Max maar met pensioen gedaan...

In 2010 leerde ik ook Deacon kennen, een Rottweiler, pup van een vriendin. Met hem ben ik in 2011 gaan trainen en vanaf 2012 les bij Mariette. Ik heb vreselijk veel van Deacon geleerd en nog steeds! Het is altijd een feestje om met hem te mogen werken! Wij hebben samen GG gedaan, GGB behaalt en GG1 gelopen , en op dit moment apporteren we met veel plezier! Ook doen we graag mee met een leuke workshop bij DogSupport.

Max is in april 2013 onverwachts overleden. Na heel lang zoeken kwam Koosje op mijn pad. Koosje is een 100% vuilnisbak en toen ik haar zag vond ik haar zo lelijk, ik was gelijk verliefd! Sinds september 2014 is zij mijn nieuwe vriendin. Met haar train ik GG en puppyjacht bij DogSupport. 

Naast trainen met Koos en Deacon geef ik sinds een kleine 2 jaar les aan de opvoed bij de Alphense Hondenclub. Ontzettend leuk om te doen! 

Ik wens u heel veel plezier bij DogSupport!!

Workshop hoopers 11 augustus 2024

 

 

DogSupport

hondenopvoeding en training

Maatje worden met uw hond dat is DogSupport

Ons adres

waar kunt u ons vinden?
DogSupport.nl
Dreg 5
2421NG Nieuwkoop
(op het terrein van hondenclub de Polderwakers) 
M: 06-83542226, E: info@dogsupport.nl

Meer informatie

Laat uw email adres achter en wij informeren u.